2018. július
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Összes program megtekintése ›

Királyréti díjszabás

Menetjegyváltásra Kismaroson a jegypénztárban, a többi megállónál a jegyvizsgálónál van lehetőség!

 A Királyréti Erdei Vasúton (mind a pénztárnál, mind a vonaton) csak készpénzes jegyváltásra van lehetőség!

 Bankjegy automata (OTP) a kisvasútállomástól kb. 5 perc sétával megközelíthető!

Általános Díjszabás 2017

  Teljes árú Kedvezményes
Menetjegy (12 km) 900 Ft 500 Ft
 Menettérti (oda-vissza) 1 400 Ft 900 Ft
Szakaszjegy (6 km) 500 Ft 400 Ft
Egyéb jegyek:    
- Kerékpárszállítás 900 Ft  
- Élőállat szállítás Egy útra: 500 Ft  
  Menettérti: 900 Ft  

Menetjegy érvényessége:

A menetjegy a Királyréti Erdei Vasút dízelvontatású vonatával történő egyszeri, egyirányú, útmegszakítás nélküli utazásra érvényes, a kiinduló állomástól 6,1- 12 km távolságok között. A kedvezményes vonaljegy megváltásához a jogosultságot minden esetben igazolni kell.

Szakaszjegy érvényessége:

A szakaszjegy a Királyréti Erdei Vasút dízelvontatású vonatával történő egyszeri, egyirányú, útmegszakítás nélküli utazásra érvényes, a kiinduló állomástól legfeljebb 6 km távolságig. A kedvezményes szakaszjegy megváltásához a jogosultságot minden esetben igazolni kell.

Kedvezményes jegyet válthatnak:

 Díjmentes utazási lehetőség:

Menettérti jegy:

A Menettérti jegy a Királyréti Erdei Vasút dízelvontatású vonatával történő egyszeri, útmegszakítás nélküli menettérti utazásra érvényes távolságtól függetlenül. Az utazást a váltás napján kell befejezni. A kedvezményes menetjegy megváltásához a jogosultságot minden esetben igazolni kell.

Nosztalgia díjszabás 2017

A nosztalgia díjszabás csak a gőzmozdonyos vonatokra érvényes! Ezek a vonatok csak előre meghirdetett időpontokban közlekednek!

  Teljes árú Kedvezményes
Nosztalgiajegy 2 300 Ft 1 900 Ft
Nosztalgiapótjegy Általános jegy + 900 Ft

A nosztalgiajegy a Királyréti Erdei Vasút gőzvontatású vonatával történő egyszeri legfeljebb menettérti útmegszakítás nélküli utazásra érvényes, az utazás távolságától függetlenül. A jegy visszaútban érvényes az aznap közlekedő bármelyik dízelvontatású vonatra is, ráfizetés nélkül. A kedvezményes jegy megváltásához a jogosultságot minden esetben igazolni kell.

Nosztalgia pótjegy érvényessége:

A nosztalgiapótjegy a Királyréti Erdei Vasút gőzvontatású vonatával történő egyszeri legfeljebb menettérti útmegszakítás nélküli utazásra érvényes, az utazás távolságától függetlenül. A pótjegy csak a gőzvontatású vonaton történő utazásra érvényes.

Pótjegyet kell váltani:

Kedvezményes jegyet válthatnak:

Díjmentes utazási lehetőség:

Kerékpár és élőállat szállítás

Kerékpárszállítás csak a vonatszemélyzet engedélye alapján és az erre a célra kijelölt helyen!

A kerékpár után teljes árú vonaljegyet kell váltani, függetlenül az utazás távolságától. Menettérti utazás esetén a kerékpár fuvarozásra menettérti jegy nem szolgáltatható ki. Egy kocsiba legfeljebb 4 kerékpár helyezhető el. Ennél több kerékpár szállításához különkocsi igényelhető az utazás tervezett időpontja előtt 7 nappal.

Kerékpárjegy ára: 900 Ft (egy útra)

Felhívjuk Kedves Utasaink figyelmét, hogy a motorkocsin a kerékpárszállítás nem megoldható!

Indulása előtt érdeklődjön az elérhetőségeken!

Kutya, macska és egyéb élőállat szállítása

Kutya csak szájkosárral és pórázon vezetve szállítható. A többi állatot olyan módon kell szállítani, hogy azok a járművet ne szennyezzék be, illetve az utastársak testi épségét ne veszélyeztessék. A kutya, és a macska után kedvezményes vonaljegyet kell váltani, az utazás távolságától függetlenül. A többi állat szállítása, nem haladja meg az útipoggyász méretét- díjmentes. Egy utas legfeljebb 2 kutyát vagy 2 macskát szállíthat.

Élőállat jegy ára: 500 Ft (egy irány), 900 Ft (oda-vissza)

Különkocsi rendelése:

Csoportos utazás részére rendelhető, az utazást megelőző minimum 7 nappal. Az utazni szándékozók fizetendő menetdíján felül a kocsira 16.450 Ft-os különkocsi díjat kell fizetni. A kocsi csak a forgalmi viszonyok figyelembevételével közlekedtethető!

Különkocsi ára: 16.450 Ft/kocsi (egy irányba)

További tájékoztatás és különkocsi rendelés:

Különvonat rendelése:

Különvonat rendelhető, az utazást megelőző minimum 7 nappal. A különvonat csak a forgalmi viszonyok figyelembevételével közlekedtethető!

További tájékoztatás és különvonat rendelés:

Rendezvénykocsi rendelése:

Rendezvényekhez, találkozókhoz érdemes rendelni, az utazást megelőző minimum 7 nappal. Az utazni szándékozók fizetendő menetdíján felül a kocsira "Rendezvénykocsi díjat" kell fizetni. A kocsi csak a forgalmi viszonyok figyelembevételével közlekedtethető!

Díjak:

További tájékoztatás és különkocsi rendelés:

Részletes információk: kiralyret.bloglap.hu